Baby & barn

Baby- og barnefotografering

En barns utvikling går raskt, så det å forevige ulike faser av barnets utvikling gjennom profesjonell fotografering vil gi evige minner. Fotograferingen kan enten skje i mitt studio eller på en avtalt location.

Jeg legger til rette for at barnet gradvis blir kjent med meg, slik at fotograferingen skal bli en god opplevelse for alle. Barns humør skifter stadig, og dette gir en glimrende mulighet for å fange ulike stemninger. Skulle fotograferingen «skjære seg» grunnet en dårlig dag for babyen/barnet avtaler vi en ny fotografering uten ytterligere kostnad.

Babyfoto anbefales spesielt rundt 5-14 dager (se min side om nyfødtfotografering), ca. 3-4 måneder (smiler og kan holde hodet oppe en stund), ca. 6-9 måneder (babyen kan sitte) og 1 år (en stor begivenhet). Ønsker du å bestille flere fotograferinger det første året gir jeg deg en god pris. En babys/barns rytme og humør kan ikke planlegges, så det settes av god tid til fotograferingen slik at vi kan ta mange pauser. I mitt studio har jeg ulike pledd og rekvisitta (kurver, krakker, stoler, luer, klær o.l), men ta gjerne også med noe personlig.

Under fotograferingen kan jeg også ta søsken- og familiebilder hvis dere ønsker dette.

Kontakt meg for å få tilsendt en velkomstguide med ytterligere informasjon og priser. Jeg ser frem til å høre fra dere!

 

Menu