fotograf med studio på Kolbotn, rett ved Oslo

Baby & barn

Baby- og barnefotografering

En barns utvikling går raskt, så det å forevige ulike faser av barnets utvikling gjennom profesjonell fotografering vil gi evige minner. Fotograferingen kan enten skje i mitt studio, på en vakker utelocation eller i deres hjem. Titt i galleriene nedenfor for å se hva du liker best!

Jeg legger til rette for at barnet gradvis blir kjent med meg, slik at fotograferingen skal bli en god opplevelse for alle. En babys/barns rytme og humør kan ikke planlegges, så det settes av god tid til fotograferingen slik at vi kan ta mange pauser. Barn blir imidlertid fort slitne, så jeg har en plan før dere kommer og jobber effektivt! I mitt studio har jeg ulike pledd og rekvisitta (kurver, krakker, stoler, luer, klær o.l), men ta gjerne også med noe personlig. Skulle fotograferingen «skjære seg» grunnet en dårlig dag for babyen/barnet avtaler vi en ny fotografering uten ytterligere kostnad.

Babyfoto anbefales spesielt rundt 5-14 dager (se min side om nyfødtfotografering), ca. 3-4 måneder (smiler og kan holde hodet oppe en stund), ca. 6-9 måneder (babyen kan sitte, men løper ikke vekk) og 1 år (en stor begivenhet). Ved bestilling av flere fotograferinger innen ett år vil du få 50 % rabatt på de utover den første fotograferingen (gjelder fotograferingen, ikke digitale filer/produkter).

Barnefotografering av større barn er stor stas! Her er det gøy å spille på personligheten til den enkelte, få frem hva som er unikt med akkurat ditt barn! Tenk så mye barnet endrer seg fra år til år, la meg hjelpe dere å stoppe tiden litt.

Under fotograferingen kan jeg også ta søsken- og familiebilder hvis dere ønsker dette.

Kontakt meg for å få tilsendt en velkomstguide med ytterligere informasjon og priser. Jeg ser frem til å høre fra dere!

Mer info

Kontaktinfo:

post@bjornhild.no

 

Studioadresse (åpent etter avtale):

Sofiemyrveien 12 (inngang B2)

1412 Sofiemyr

 

orgnr.
989991329