fotograf med studio på Kolbotn, rett ved Oslo

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Bjørnhild Stegegjerde sine nettsteder. Fotograf Bjørnhild Stegegjerde er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.bjornhild.no / www.bjornhild.com

Personopplysninger som behandles

Fotograf Bjørnhild Stegegjerde samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

• E-postadresse
• Fornavn og etternavn
• Firmanavn
• Adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Fotograf Bjørnhild Stegegjerde samler inn opplysninger gjennom skjemaer på sine nettsider og henvendelser via mail/telefon/sms.

Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan jeg være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Formålet med informasjonen som innhentes

• For å kunne sende relevant informasjon

Jeg oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir, jeg henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter. 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.bjornhild.no / www.bjornhild.com lagres i mail, filområde på lokal server. Ved reservering av fotografering registreres det også i faktureringsprogram (Tripletex) og i elektronisk reserveringskontrakt (Adobe sign).

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Fotograf Bjørnhild Stegegjerde (post@bjornhild.no)

 Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Fotograf Bjørnhild Stegegjerde kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Fotograf Bjørnhild Stegegjerde.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene mine har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som jeg behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Fotograf Bjørnhild Stegegjerde ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Fotograf Bjørnhild Stegegjerde (eier: Bjørnhild Stegegjerde-Kristiansen)
post@bjornhild.no
mob: 957 89 240

Kontaktinfo:

post@bjornhild.no

 

Studioadresse (åpent etter avtale):

Sofiemyrveien 12 (inngang B2)

1412 Sofiemyr

 

orgnr.
989991329