En otroligt skön tjej, avslappnad och jatteduktig Vi är supernöjda med dig Bjørnhild
& gleder oss till fler fotosessions
Minna Eleonora Knuutila
"En veldig dyktig og kjempehyggelig person som fanget mange fine bilder for oss. Kunne ikke vært mer fornøyd. Nyfødtfotografering var AWESOME . Ingen kunne ha gjort det bedre :):) Anbefalt på det sterkeste ! You rock!" Vanita Salwan Juneja
"Hyggelig, ryddig, profesjonell og dyktig! Og har en engels tålmodighet med viltre unger. Bildene ble i tillegg fantastiske." Toril Eline
Sandal- Christensen
"Utrolig hyggelig og fantastiske gravid- og nyfødtbilder. Problemet var å velge ut og ikke gå bananas å kjøpe alt." Marit Kjeksrud Amundsen
"Bjørnhild er en veldig dyktig fotograf, som gjør deg som modell veldig avslappet foran kamera. Hun er varm, imøtekommende og rolig med en interesse om å bli kjent med deg og gjøre deg trygg. Bildene ble flotte!" Kirsti Fosshaug Olsø

Vi hadde med vår 11 dager gamle babygutt på nyfødtfotografering hos Bjørnhild. Hun var utrolig hyggelig og det var enkelt for oss å slappe av og nyte øyeblikkene litt også, selv med en liten en som krever sitt:) Vi er utrolig fornøyde med resultatet!! Bjørnhild tilpasset poseringer og settinger etter våre ønsker og gjorde en super jobb med redigeringen. Anbefales på det sterkeste!!
Maria Farinetti

Vi anbefaler Bjørnhild på det sterkeste! Vi er kjempe fornøyde med både gravid og nyfødt fotografering, og ser allerede frem til 1-års fotografering hos henne
Anita Bekken

Anbefaler Bjørnhild på det sterkeste! Hun er utrolig dyktig og vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet
Thea Trønnes

En veldig dyktig og kjempehyggelig person som fanget mange fine bilder for oss . Kunne ikke vært mer fornøyd . Nyfødts fotografering var AWESOME . Ingen kunne ha gjort dt bedre :):) Anbefalt på det sterkeste ! You rock!
Vanita Salwan Juneja

Hyggelig, ryddig, profesjonell og dyktig! Og har en engels tålmodighet med viltre unger. Bildene ble i tillegg fantastiske
Toril Eline Sandal- Christensen

Utrolig hyggelig og fantastiske gravid- og nyfødtbilder. Problemet var å velge ut og ikke gå bananas å kjøpe alt.
Marit Kjeksrud Amundsen

Anbefales! Kjempedyktig fotograf!
Tonje Hermundstad Tomter

Først og fremst er Bjørnhild en veldig behagelig person som fikk oss til å slappe av, og det var kanskje det viktigste hun kunne gjøre! Hun bidro til å gjøre bryllupsdagen vår akkurat så god som den kunne bli. To tross alt ikke veldig fotogene mennesker ble gjort veldig fine. Tusen takk for at du har gjort dagen vår enda bedre gjennom å skape så fine minner med oss.
Bjørn Martinsen

Bjørnhild er en veldig dyktig fotograf, som gjør deg som modell veldig avslappet foran kamera. Hun er varm, imøtekommende og rolig med en interesse om å bli kjent med deg og gjøre deg trygg. Bildene ble flotte!
Kirsti Fosshaug Olsø

Bjørnhild er en utrolig dyktig fotograf. Hun tok bilder av oss søstrene som sølvbryllupsgave til våre foreldre for noen år siden. Vi tok utebilder og Bjørnhild hadde mange kreative og gode ideer, og fikk oss til å slappe av foran kamera. Uttrykket ble akkurat slik vi ønsket det, Lyst, moderne og samtidig tidløst. Anbefaler Bjørnhild på det varmeste!
Terese Huuse Haralstad

Bjørnhild er kjempeflink og tok noen nydelige, uplanlagte bilder av vår lille snuppe en dag vi var på besøk. Etter noen knips av oss i sofaen tryllet hun fram flere vakre bilder av vår lille familie. Tusen takk, Bjørnhild!
Anita Haraldsen

Hyggelig og imøtekommende, fikk meg til å slappe av foran kamera. Lydhør for forslag, god på å se hva som vil bli bra bilder. Kreativ, så om man har lyst på noe annet enn «standard» bilder er Bjørnhild riktig fotograf å ta en prat med. Flink på etterbehandling av bilder for å få fram det uttrykket man vil ha. Anbefales!
Marianne Fagerland Kjelstad

Bjørnhild er en utrolig flink og kreativ fotograf. Anbefaler henne til alle som ønsker en fotograf som gir alt for at kundene skal få det lille ekstra. Hun hadde veldig mange gode forslag og tips – samtidig som hun var veldig åpen for mine ønsker. Det er veldig behagelig å bli fotografert av Bjørnhild, hun fikk meg til å slappe av og se naturlig ut.
Erle Morstad Willard

Vil på det sterkeste anbefale Bjørnhild. Hun er svært dyktig, hyggelig og profesjonell. Vi er så fornøyd med bildene hun tok av vår datter og vil absolutt bruke henne igjen ved neste anledning.
Cathrine Følstad

Bjørnhild er en veldig dyktig og profesjonell fotograf som jeg kan anbefale på det varmeste. Hun fikk meg til å slappe av foran kameraet og har mange spennende idéer til hvordan bildet kan bli best mulig. Jeg ble strålende fornøyd med bildene!
Mari Thorsrud Edvardsen

Bjørnhild fotograferte meg da jeg var høygravid. Hun var dyktig til å finne nydelige omgivelser, og tiden fløy. Hun hadde med litt mat i tilfelle jeg ble sulten:-) Bildene ble nydelige, og lyset var fantastisk.
Anbefales!
Anette Søholt

Hadde en kjempe fin gravidfotografering med Bjørnhild
Hun fikk meg til å føle meg veldig komfortabel foran kamera. Gleder meg til å se bildene
Silje Iren Solberg

Anbefaler Bjørnhild på det sterkeste. Sist tok hun barne- og familiefoto for oss. Hennes gode lag med barn (og voksne) kombinert med høyt fotofaglig nivå ga resultater langt over forventningene.
Christine Havreberg Fayen

Takk for en utrolig fin nyfødt shoot! Ble noen utrolig flotte bilder.
Marianne Feldt

Kundeomtaler

Menu