fotograf med studio på Kolbotn, rett ved Oslo

Minna Eleonora KnuutilaVi är supernöjda med dig Bjørnhild
& gleder oss till fler fotosessions
jatteduktigEn otroligt skön tjej, avslappnad och
Vanita Salwan Juneja"En veldig dyktig og kjempehyggelig person som fanget mange fine bilder for oss. Kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefalt på det sterkeste ! You rock!"
Toril Eline
Sandal- Christensen
"Hyggelig, ryddig, profesjonell og dyktig! Og har en engels tålmodighet med viltre unger. Bildene ble i tillegg fantastiske."
Marit Kjeksrud Amundsen"Utrolig hyggelig og fantastiske gravid- og nyfødtbilder. Problemet var å velge ut og ikke gå bananas å kjøpe alt."
Kirsti Fosshaug Olsø"Bjørnhild er en veldig dyktig fotograf, som gjør deg som modell veldig avslappet foran kamera. Hun er varm, imøtekommende og rolig med en interesse om å bli kjent med deg og gjøre deg trygg. Bildene ble flotte!"

Vi hadde med vår 11 dager gamle babygutt på nyfødtfotografering hos Bjørnhild. Hun var utrolig hyggelig og det var enkelt for oss å slappe av og nyte øyeblikkene litt også, selv med en liten en som krever sitt:) Vi er utrolig fornøyde med resultatet!! Bjørnhild tilpasset poseringer og settinger etter våre ønsker og gjorde en super jobb med redigeringen. Anbefales på det sterkeste!!

Maria Farinetti

 

Vi anbefaler Bjørnhild på det sterkeste! Vi er kjempe fornøyde med både gravid og nyfødt fotografering, og ser allerede frem til 1-års fotografering hos henne

Anita Bekken

 

Anbefaler Bjørnhild på det sterkeste! Hun er utrolig dyktig og vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet

Thea Trønnes

 

En veldig dyktig og kjempehyggelig person som fanget mange fine bilder for oss. Kunne ikke vært mer fornøyd . Nyfødts fotografering var AWESOME . Ingen kunne ha gjort dt bedre :):) Anbefalt på det sterkeste ! You rock!

Vanita Salwan Juneja

 

Hyggelig, ryddig, profesjonell og dyktig! Og har en engels tålmodighet med viltre unger. Bildene ble i tillegg fantastiske

Toril Eline Sandal- Christensen

 

Utrolig hyggelig og fantastiske gravid- og nyfødtbilder. Problemet var å velge ut og ikke gå bananas å kjøpe alt.

Marit Kjeksrud Amundsen

 

Anbefales! Kjempedyktig fotograf!

Tonje Hermundstad Tomter

 

Først og fremst er Bjørnhild en veldig behagelig person som fikk oss til å slappe av, og det var kanskje det viktigste hun kunne gjøre! Hun bidro til å gjøre bryllupsdagen vår akkurat så god som den kunne bli. To tross alt ikke veldig fotogene mennesker ble gjort veldig fine. Tusen takk for at du har gjort dagen vår enda bedre gjennom å skape så fine minner med oss.

Bjørn Martinsen

 

Bjørnhild er en veldig dyktig fotograf, som gjør deg som modell veldig avslappet foran kamera. Hun er varm, imøtekommende og rolig med en interesse om å bli kjent med deg og gjøre deg trygg. Bildene ble flotte!

Kirsti Fosshaug Olsø

 

Bjørnhild er en utrolig dyktig fotograf. Hun tok bilder av oss søstrene som sølvbryllupsgave til våre foreldre for noen år siden. Vi tok utebilder og Bjørnhild hadde mange kreative og gode ideer, og fikk oss til å slappe av foran kamera. Uttrykket ble akkurat slik vi ønsket det, Lyst, moderne og samtidig tidløst. Anbefaler Bjørnhild på det varmeste!

Terese Huuse Haralstad

 

Bjørnhild er kjempeflink og tok noen nydelige, uplanlagte bilder av vår lille snuppe en dag vi var på besøk. Etter noen knips av oss i sofaen tryllet hun fram flere vakre bilder av vår lille familie. Tusen takk, Bjørnhild!

Anita Haraldsen

 

Hyggelig og imøtekommende, fikk meg til å slappe av foran kamera. Lydhør for forslag, god på å se hva som vil bli bra bilder. Kreativ, så om man har lyst på noe annet enn «standard» bilder er Bjørnhild riktig fotograf å ta en prat med. Flink på etterbehandling av bilder for å få fram det uttrykket man vil ha. Anbefales!

Marianne Fagerland Kjelstad

 

Bjørnhild er en utrolig flink og kreativ fotograf. Anbefaler henne til alle som ønsker en fotograf som gir alt for at kundene skal få det lille ekstra. Hun hadde veldig mange gode forslag og tips – samtidig som hun var veldig åpen for mine ønsker. Det er veldig behagelig å bli fotografert av Bjørnhild, hun fikk meg til å slappe av og se naturlig ut.

Erle Morstad Willard

 

Vil på det sterkeste anbefale Bjørnhild. Hun er svært dyktig, hyggelig og profesjonell. Vi er så fornøyd med bildene hun tok av vår datter og vil absolutt bruke henne igjen ved neste anledning.

Cathrine Følstad

 

Bjørnhild er en veldig dyktig og profesjonell fotograf som jeg kan anbefale på det varmeste. Hun fikk meg til å slappe av foran kameraet og har mange spennende idéer til hvordan bildet kan bli best mulig. Jeg ble strålende fornøyd med bildene!

Mari Thorsrud Edvardsen

 

Bjørnhild fotograferte meg da jeg var høygravid. Hun var dyktig til å finne nydelige omgivelser, og tiden fløy. Hun hadde med litt mat i tilfelle jeg ble sulten:-) Bildene ble nydelige, og lyset var fantastisk. Anbefales!

Anette Søholt

 

Hadde en kjempe fin gravidfotografering med Bjørnhild Hun fikk meg til å føle meg veldig komfortabel foran kamera. Gleder meg til å se bildene

Silje Iren Solberg

 

Anbefaler Bjørnhild på det sterkeste. Sist tok hun barne- og familiefoto for oss. Hennes gode lag med barn (og voksne) kombinert med høyt fotofaglig nivå ga resultater langt over forventningene. Christine Havreberg Fayen Takk for en utrolig fin nyfødt shoot! Ble noen utrolig flotte bilder.

Marianne Feldt

Kundeomtaler

Kontaktinfo:

post@bjornhild.no

 

Studioadresse (åpent etter avtale):

Sofiemyrveien 12 (inngang B2)

1412 Sofiemyr