fotograf med studio på Kolbotn, rett ved Oslo

Nyfødt

Nyfødtfotografering

Finnes det noe nydeligere enn en nyfødt baby? Det å forevige denne spesielle tiden gjennom profesjonell fotografering vil gi evige minner. Nyfødtfotograferingen kan finne sted i mitt studio eller i deres hjem. Klikk deg inn på de to ulike galleriene for å finne ut hva som passer dere best.

Nyfødtfoto anbefales utført mellom babyens 5-14 levedag, siden babyen da sover mye og tungt, samt at huden som regel ikke har begynt å flasse så mye. Jeg har også god erfaring med eldre nyfødte, så jeg kan også hjelpe deg om du er litt seint ute. Jeg anbefaler deg å bestille fotograferingen allerede under graviditeten siden jeg tar på meg få oppdrag i måneden for å kunne levere bilder og service av høy kvalitet, samt være fleksibel med tanke på fotograferingsdatoer.

Jeg er svært opptatt av babyens velvære og sikkerhet, og er selv svært trygg med å håndtere nyfødte.

Jeg holder det godt og varmt i studioet. Det settes av god tid til fotograferingen (3-4 t) slik at vi tar mange pauser for kos, mating og stell. Jeg har ulike pledd og rekvisitta (kurver, pledd, luer, klær o.l), så du trenger ikke ta med noe. Ønskes familiebilder/søskenbilder setter vi også av tid til dette.

Ved bestilling av nyfødtfotografering (5-14 dager) gir jeg 50 % rabatt på gravidfotografering og 50 % på en babyfotografering (baby til og med 12 måneder).

Kontakt meg for å få tilsendt en velkomstguide med ytterligere informasjon og priser. Jeg ser frem til å høre fra dere!

 

Klikk på galleriene under for å se bilder:

Mer info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinfo:

post@bjornhild.no

 

Studioadresse (åpent etter avtale):

Sofiemyrveien 12 (inngang B2)

1412 Sofiemyr

 

orgnr.
989991329