Foto: Mona Moe Machava
BjørnhildEt fotografi er en gave til deg selv,
din familie
og fremtidige generasjoner.

Mitt navn er Bjørnhild og jeg bor på Sofiemyr med min kjære mann og to nydelige sønner. Jeg er utdannet fagfotograf ved Norsk Fotofagskole (avgangsår 2006). Jeg er medlem av Norges fotografforbund, en trygghet for deg som kunde.

Takk for at du vurderer å bruke meg som din fotograf! Som fotograf er jeg opptatt av å tilby den beste service, minnerike bilder og gode produkter. For å kunne tilby denne kvaliteten tar jeg kun på meg maks 8-10 kunder i måneden. Jeg er opptatt av at kunden skal sitte igjen med profesjonelle produkter, og ikke kun digitale filer på en minnepenn.

Det å investere i en profesjonell fotografering med kvalitetsprodukter er noe du vil sette større og større pris på for hvert år som går. Et fotografi er en gave til deg selv, din familie og for fremtidige generasjoner.

 

Mitt mål er å få frem hver enkelt person sin særegne personlighet og skjønnhet for å skape flotte fotografier du vil elske. Jeg er opptatt av at selve fotograferingen skal være en minneverdig opplevelse, og jobber derfor med å skape en god og trygg atmosfære under fotograferingen.

Jeg fotograferer både på ulike location og i mitt studio på Kolbotn (ca 15 minutter fra Oslo med bil). Hva som er rett for deg kan vi snakke sammen om.

Ønsker du å booke meg, ta kontakt for å få tilsendt min Velkomstguide med mer info og priser! Jeg ser frem til å høre fra deg :)

 

Om fotografen

Kontaktinfo:

post@bjornhild.no / 957 89 240

 

Studioadresse (åpent etter avtale):

Sofiemyrveien 12 (inngang B2)

1412 Sofiemyr