fotograf med studio på Kolbotn, rett ved Oslo

Ungdom & konfirmant

Ungdoms- og konfirmasjonsfotografering

Ungdomsfasen er en spennende og samtidig krevende tid. Mange ungdom er usikre på seg selv og egen kropp, og synes det er en skremmende tanke å skulle bli fotografert.  Jeg bruker tid på å bli kjent med den enkelte, og er opptatt av at fotograferingen skal bli en fin og morsom opplevelse! Jeg hjelper til med poseringer og fjerner om dere ønsker eventuelle urenheter i ettertid. Jeg har fotografert mang en ungdom som starter noe usikker og redd, og ender opp med å hygge seg foran kameraet!

Dere velger selv om dere vil komme til studioet mitt eller om vi møtes på en vakker location. Det kan for mange føles mer naturlig å være ute i naturen. Se bilder i galleriet under for å se hva som passer dere best!

Under en konfirmasjonsfotografering anbefaler jeg at vi tar bilder både i finstasen og hverdagsklær.

Mange benytter også anledningen til å ta fine søsken- og familiebilder.

I forkant av fotograferingen vil vi snakke litt om idèer, og jeg vil gi dere noen tips vdr. antrekk etc.

Kontakt meg for å få tilsendt en velkomstguide med ytterligere informasjon og priser. Jeg ser frem til å høre fra dere!

 

Kontaktinfo:

post@bjornhild.no

 

Studioadresse (åpent etter avtale):

Sofiemyrveien 12 (inngang B2)

1412 Sofiemyr

 

orgnr.
989991329